12.12.2007 г., 10:38 ч.

Хризантеми 

  Поезия » Бели стихове
3204 0 6

Хризантеми

Цъфтят хризантеми,
есенни цветя,
червени, жълти, бели,
букет от красота.

Слънцето ги гали
с топла светлина,
дори не подозират
за зима и слана.

Пъпка нецъфтяла,
защо преви снага?
Не дочака и да цъфнеш
жестоката съдба.

Често в живота
красивите неща
рано ги попарва
студената слана.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??