23.10.2008 г., 18:03 ч.

Хубави неща 

  Поезия » Любовна
550 0 0
За моя град аз мога
много да разкажа,
с думи нежни да опиша
как ме гали слънце през листата
на липи уханни....
Как пленяват те нощите, луната непрестанно,
как прескачаш локвите след весел дъжд
и дете се чувстваш неведнъж.
Уличките странно те привличат
и разказват за любовта на поетите, на музикантите.
За любовта на Господ
към нас, неусетно се влюбваш и увличаш!
За моя град аз мога много да разкажа.
За улиците, за липите, за късмета,
който подаряваш на всеки от тази планета...
а моят град, за любовта, все хубави неща.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??