3.04.2024 г., 21:56 ч.

Хулиган 

  Поезия » Друга
23 0 0

Хулиган
                на нея
 
Обичана 
        Жена, 
            не искам 
                да те губя!!!
И след 
        сто Живота – 
                аз пак 
                    ще те открия!
Бъди до мен, 
       че във сънят си 
                  да те любя, 
а влагата 
        в очите – 
                с устни 
                        ще попия..!
Замръзвам 
            ли от Самота, 
                    или … те губя.., 
но…,
       като 
          несретник – 
                    за тебе 
                        ще 
                              се 
                                б
                                 и
                                     я..!


                        Стоян Койчев - Шани

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??