Хулиган
на нея
Обичана
Жена,
не искам
да те губя!!!
И след
сто Живота –
аз пак
ще те открия!
Бъди до мен,
че във сънят си
да те любя,
а влагата
в очите –
с устни
ще попия..!
Замръзвам
ли от Самота,
или … те губя..,
но…,
като
несретник –
за тебе
ще
се
б
и
я..!
Стоян Койчев - Шани
© Стоян Койчев All rights reserved.