6.12.2007 г., 10:15 ч.

Хумористично за най-големия мъжки страх 

  Поезия » Хумористична
1244 0 7

Топла стая в луксозен хотел.
Бели зависки и мъж, поглед свел.
До него хубава дама лежи
и в ръцете си чанта държи.

Остави таз чанта, мишле,
и ела тук в мойте ръце.
Искам да те любя, както аз си знам.
И дамата отдаде се без задръжки и без свян.
Мъжът бе притеснен, това му личеше,
след толкова ласки още нищо не стърчеше.
Дамата нежно го успокояваше
и със сладки разкази го забавляваше.

Скъпи, не се толкоз кахъри,
а тази чанта смело отвори.
В нея съм приготвила луди неща,
които спасяват мъжа от срама.
Смело джезвето ти извади
и където трябва го надени.
Готово, всичко веч е наред.
Давай смело отново напред.
Ето, вече всичко се получи.
Дамата доволна от това, което се случи.
Да са живи и здрави чанти и джезвета,
че помагат те на момента.
Следващия път ще ги захвърлят
и в секс без атрибути ще се хвърлят.
Ще има силно земетресение
и никакво хумористично стихотворение.


P.S. Джезве - домакински уред, който се ползва и от мъже в нужда. Част от мъжкия атрибут се слага вътре, а останалата се привързва към дръжката.

 

 

© Лусиа Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво и весело е при теб, Луси.
    с обич.
  • Джезве ли?!Хахахаха,това не съм го пробвалаКак го измисли?
  • От вчера чакам да го прочета

    Чудесен наръчник, благодаря ти!
  • Стига дръжката да не е прекалено дълга за....нещото което ще се привързва към нея Ама май е по-добре да се смени мъжа......
  • Не е истина просто направо ме разби тотално . Ама това за джезвето вярно ли е ?
  • Посмях се!
    Ама как си го измислила...
  • Краино време е човек да си потърси джезве.... Поздравления , хареса ми !
Предложения
: ??:??