И аз ще летя
Времето отлетя. Косите са бели.
Пресъхнали очи за блясък мечтаят.
Сърцето тревожно затрупано в грижи.
Уморени ръце нежност раздават.
Зажадняла душа! Очаквана нежност !
Роза червена! Трепет!.... Аромат и чаровност!
Романтика!...Звездите шептят!
Луната изпълнена с радост.
Снежинки бели летят освободени.
Отлетя и времето!...Годината свърши.!
Радостта е малко ,жажда за живот!
Любовта изгаря в гърдите на двама.
Лети времето и аз ще летя в простора
небесен.
© Йонка Янкова Всички права запазени