Mar 10, 2016, 10:39 PM

И аз ще летя 

  Poetry » Love
215 0 2

                                                 И аз ще летя

 

 

Времето отлетя. Косите са бели.

Пресъхнали очи за блясък мечтаят.

Сърцето тревожно затрупано в грижи.

Уморени ръце нежност раздават.

Зажадняла душа! Очаквана нежност !

Роза червена! Трепет!.... Аромат и чаровност!

Романтика!...Звездите шептят!

Луната изпълнена с радост.

Снежинки бели летят освободени.

Отлетя и времето!...Годината свърши.!

Радостта е малко ,жажда за живот!

Любовта изгаря в гърдите на двама.

Лети времето и аз ще летя в простора

      небесен.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??