26.10.2009 г., 18:20 ч.

И без да осъзнаем 

  Поезия » Любовна
1030 0 11

.


И БЕЗ ДА ОСЪЗНАЕМ

 

Въртим се в кръг

и все се губим,

ще дойде ден

ще се погубим.

 

Сами ще разпилеем

богатството, което

всеки от нас носи

скрито във сърцето.

 

И без да осъзнаем,

че дошъл е краят,

телата ни самотни

пак ще се желаят.

 

А душите ни горките

от спомените изтерзани,

ще се уморят да търсят

нейде в други любовта ни.

 

 

.

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??