30.10.2015 г., 9:38 ч.

И чудеса се случват 

  Поезия » Любовна
816 0 4

Целува ли ти се в дъжда,

под кестени,

върху наситено оранжево килимче, 

събрало всички наши есени?

 

Римува ли ти се любов,

на звездни острови,

върху гърба на някой облак,

където Бог кове ни покриви?

 

Откакто лятото,

със дивата си страст,

си тръгна,

пътеки есенни прокарвам 

към сърцето ти.

И съзерцавам.

Тихо.

 

Търся те.

 

 

© Ле Бед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??