20.09.2018 г., 21:09 ч.

... И една използвана игла... 

  Поезия » Друга
506 1 1


 

Лошо ми е, вие ми се свят…
… не съм се чувствал по-добре
и съм доволен от живота,
когато ти си моят опият,
и имам доза или две,
и една използвана игла…
Хайде, сега… никой не гледа
и не е престъпление, ако не те хванат,
и тарашат насред улицата.
Ти си от забранените неща,
с които ще прекарам нощта,
без да се замислям за последствията.
По дяволите, обожавам те,
така греховно моя и забранена…
…но, нека това да бъде малката ни тайна.
Аз не съм такъв - познаваш ме,
Макар да ме възбуждаш, толкова задоволена…
… обожавам да те гледам така…
… сега трябва да си ходиш…

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??