12.01.2023 г., 17:59 ч.

И гледам в две очи… 

  Поезия » Любовна
204 2 0

Аз мога да горя от смях на бебе.

А сетне да кипя от яд и мъст.

И мога да съм дъх и лек потребен.

Когато Бог не носи твоя кръст.

 

Аз мога да смаля света за тебе.

А после да зовеш за бряг и брод.

Додето сто морета правят гребен.

И търсят своя път и нов живот.

 

Ти чакаш да родиш звезди и огън.

Та с плам любим да светиш в мен с лъчи.

Но знай, че днес съвсем без теб не мога.

И гледам право в две добри очи.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??