14.06.2013 г., 23:05 ч.

И какво като не ме обичаш 

  Поезия » Любовна
663 0 2

И какво като не ме обичаш, за утеха друг целувам!

Правя се, че го обичам и от околните, че го ревнувам!

Нощем, знаеш ли, че теб сънувам,

 а при него тихо и виновно аз будувам! 

Знаеш ли, че те обичам и теб търся по улиците и в цветовете?! 

Знаеш ли колко те изтръгвам и пак нахлуваш в мислите и световете?! 

При него съм, а колко много тебе искам, 

самонаказвам се и се правя, че добре съм! 

С него съм, ала не ми отива, греша, 

че любов от сърцето ми прелива!

Сякаш без душа съм вече, не мога него да обичам, 

не трябва теб да  те отричам, 

защото знам, в очите ти ме има... 

© Фатиме Тибер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??