2.04.2009 г., 15:36 ч.

И луната... 

  Поезия » Любовна
576 0 2

И луната флиртува –
намигна му снощи.
Само него сънува,
за светлите нощи.

И луната обича –
за него бленува.
С очи го съблича,
той нея сънува.

И луната ридае,
щом него го няма.
За него мечтае
в червена премяна.

И луната флиртува –
намигна му снощи.
И той вече плува
във нейните нощи.

© Николета Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??