28.03.2007 г., 2:57 ч.

И любов, и щастие, и власт 

  Поезия
1063 0 2
Всичко аз на тебе дадох! И любов, и щастие, и власт! Вървях по пътя и не падах, но, уви, умирах час по час! С нищо ти не ми отвърна! Ни любов, ни щастие, ни власт! Използва ме и бързо тръгна, и в сърцето зейна адска паст! А това, което аз ти давах... И любов, и щастие, и власт... Ти превърна дръзко в ситен прах! Сърцето ми разби се част по част! Ала свикнала съм аз отдавна без любов, без щастие, без власт! Продължавам лека, славна, без любов, без щастие, без власт!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??