8.05.2008 г., 9:24 ч.

И любовта се върна пак 

  Поезия » Любовна
759 0 26

На В.

 

Сънувах те...

И беше много хубаво -

прегърнати във ритъма на блус.

Говорехме си с тебе много нежно.

И любовта се върна пак!

 

 

Разбрах, че много съм те наранила.

И ти рани ме. Много ме боля...

И въпреки това - аз мисля  си,

че любовта е още жива в нас!

 

 

 

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??