26.02.2021 г., 6:40 ч.

И на върха мечтата ни осъмна ( дует ) 

  Поезия » Любовна, Строги форми
502 1 7

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

С: Не, никой друг не ще ме тъй обае,

     дори да мръкне всеки идващ ден!

    Как искам тоз' девичи огън в мен

    в очите ти все тъй искри да вае!

 

А: Не, никоя не ще ме тъй омае!

     Завинаги съм аз от плам пленен!

     От красотата твоя възхитен,

     пак взорът ми, момчешки те желае!

 

С: Сега, когато съм така безсънна,

     едва прикрила ревността си тъмна

     ще тръгна аз по таз' пътека стръмна!

 

А: От другата страна на висината

     катери се към тебе все душата!

     Дано се срещнем горе, по средата!

 

С: Ще тръгна аз по таз' пътека стръмна...

А: Катери се към тебе все душата...

     И на върха мечтата ни осъмна!

    

    

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??