22.10.2019 г., 17:50 ч.

​И не мога да те обичам повече 

  Поезия » Любовна
716 1 2

Да те обичам нямам сили​.​

​Н​ито за ​мир,​ нито за война​.​​

За ​мир​ трябва вяра​.​

За война кауза​.​

 

Да те обичам вече нямам сила​.​

Нито любя​,​ нито мразя

За любов трябват двама, за омраза вра​г.​

© Красимира Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??