Oct 22, 2019, 5:50 PM

​И не мога да те обичам повече 

  Poetry » Love
724 1 2

Да те обичам нямам сили​.​

​Н​ито за ​мир,​ нито за война​.​​

За ​мир​ трябва вяра​.​

За война кауза​.​

 

Да те обичам вече нямам сила​.​

Нито любя​,​ нито мразя

За любов трябват двама, за омраза вра​г.​

© Красимира Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??