Очакваме дори и неочаквани неща...
Очакваме да станат чудеса.
Земята да обвие във любов
дори и тези който не искат да живеят.
Очакваме да има светлина...
Във тъмна нощ, студена и самотна.
И безпризорните да имат дом!?
Да имат болните надеждата
за изцеление мечтано.
Да има радост, щастие, любов!
Защо тогава днес тъгувам?
Защо сърцето ме боли?
За неоправданите защо тъгувам!?
И за скромните души.
О, Боже, моля те... Молитвата ми чуй.
Не искам прошката за мене.
Дай на тези дето за злини
продават си сърцето и душата.
Ще плача аз за тях...
И свещи в твоят дом ще паля.
И моля се дано се променят.
И нека светлина във твоят
дом да грее!
© Ангел Всички права запазени