8.10.2019 г., 12:13 ч.

И нека 

  Поезия » Друга
707 2 3

...
И нека се стопи, и този грях,
полегнал нежно в скута на мъглата,
а след това по релсите на влак
да си замине с есенния вятър.

След него ще полегне във пръстта
мелодия, написана за вярност,
а отстрани повехнала страстта
ще чака вест от следващата младост.

Когато се стопи и този грях,
ще се прекръсти всяка изневяра,
а имената, станали на прах,
ще полетят към следващата гара.

 

© Анастасия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??