14.09.2018 г., 23:38 ч.

И няма да ми стига обичта ти... 

  Поезия » Любовна
576 7 4

А ти не знаеш колко те обичам. 

Защото никога не е достатъчно. 

То всеки път е толкова различно. 

Най-хубаво, че всъщност - непонятно е...

Обичам те, защото си ми нужна 

и имам нужда да съм твой. 

Оставяш ме без дъх, така възбуждаш.

Пожар в душата ми насред покоя.

До лудост ме докарваш. До разруха. 

До стонове, в които се събирам. 

До нежен полъх, който ги раздухва. 

До дива мощ и до безсилие...

Не ще узнаеш колко те обичам. 

Затуй ще ти повтарям милиони пъти - 

Обичам те, Обичам те, Обичам те! 

И няма да ми стига. Обичта ти...

 

Danny Diester 

01.08.2018

Toronto, Ontario, Ca.

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??