10.11.2011 г., 14:48 ч.

И няма мостове 

  Поезия » Друга
507 0 6


Не знам престъпница по-страшна

от тази, с име САМОТА.

Човешка спътница

всегдашна,

а днес - убийца на света.

 

С ръка белязва тя човека,

затваря го между стени.

Убива бавно

и полека,

дорде сърцето вледени...

 

О, трябват мостове, пътеки,

да свързват хорските души.

Да бъдат дните им

по-леки

и близост да ги утеши.

© Славка Любенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??