10.09.2016 г., 21:26 ч.

И още...и още... 

  Поезия » Хумористична
501 1 7

Прибирам се леко подпийнал снощи,

гледам, в леглото легнала друга!

,,Давай, люби ме...и още...и още...!"

Кога се събудих- моЙта съпруга!

 

Стана ми нервно, запалих цигара

и тутакси скокнах гол от кревата!

Реших, ще се хвърля във Ниагара,

аз вчера й купих боя за косата!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??