Ще слагам топлината,
изпращана от тебе,
в тръпнещото ми сърце,
за да е вечно топло.
Обичта ти,
излъчваща парещи чувства,
ще я поглъща душата ми,
за да е дълго жива.
Очите ти с тихият поглед
ще ме галят винаги нежно.
Тихият полъх на смехът ти
ще ме люлее в хамака чудесен.
Гласът ти сладостно ласкае
и расте духът ми силен.
Полета ми в простора
идва от твоята благост.
И мечтите за взаимност
се срещат някъде в мига.
Светлината на твоя образ мил
разнежва ме до смърт.
Мъжката прегръдка ме кани
да започна бурен танц.
Хвани ме !
Подай ръце!
С любов ще докосна твоето сърце.
И още, още нещо!
С обич ще те рисувам!
В моят свят ще те бленувам!
За тебе само, мое свидно
© Йонка Янкова Всички права запазени