Jan 29, 2017, 3:28 PM

И още нещо 

  Poetry » Love
311 1 5

Ще слагам топлината,

изпращана от тебе,

в тръпнещото ми сърце,

за да е вечно топло.

Обичта ти,

излъчваща парещи чувства,

ще я поглъща душата ми,

за да е дълго жива.

Очите ти с тихият поглед

ще ме галят винаги нежно.

Тихият полъх на смехът ти

ще ме люлее в хамака чудесен.

Гласът ти сладостно ласкае

и расте духът ми силен.

Полета ми в простора

идва от твоята благост.

И мечтите за взаимност

се срещат някъде в мига.

Светлината на твоя образ мил

разнежва ме до смърт.

Мъжката прегръдка ме кани

да започна бурен танц.

Хвани ме !

Подай ръце!

С любов ще  докосна твоето сърце.

И още, още нещо!

С обич ще те рисувам!

В моят свят ще те бленувам!

За тебе само, мое свидно

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти Еси за коментара
  • Красиво и нежно! Поздрави!
  • Благодаея ви приятели
  • "Тихият полъх на смехът ти
    ще ме люлее в хамака чудесен."
    Страхотна си!
  • Много топлота и усещане за отдаденост лъха от редовете на това хубаво стихотворение. Такива творби ни учат как да станем по-добри и възвишени. Поздрав, Йонка!
Random works
: ??:??