26.04.2010 г., 10:39 ч.

И пак цъфтят теменуги... 

  Поезия » Любовна
2317 1 45

 

 

 

            Хладен 
            пролетен дъжд
            с шепот нежен и мил
            мрака нощен 
            бавно и кротко отмива,
            в утрото чисто
            и свежо
            върбите в зелено 
            отново събужда.

            Мислите ми
            тъжно-дъждовни
            в топлия сън 
            на тревите се скриват,
            търкулва зората 
            мигове бели
            и тихи...
            а в очите ми пак
            цъфтят теменуги.

 

 

                

            МУЗИКА>>>  Kiss the rain

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??