26.11.2008 г., 19:27 ч.

И преди да завали (...спри!) 

  Поезия » Любовна
654 0 5
Белязани души
в безкрая наивно вярват,
онези очи
в мен болка и следи оставят.


***
И преди отново да завали...
... преди ръцете ти тялото ми да изгорят,
преди тръпнещо ударите на сърцето ми да зачестят,
Преди сълза в очите ти душата ми да нарани,
преди да завали... спри!

В розова тишина -
изплетени мрежи,
предсказана самота,
желание за ръце нежни...
Измамна и греховна,
търся в теб огън,
все още дяволски лъжовна,
след дъжда оставям спомен.

Най-накрая в ръцете ти,
но пак далеч от сърцето ти.
Капка дъжд пада и зная -
трябваше преди да завали
да спреш и да си тръгнеш ти.

***

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??