3.06.2004 г., 11:15 ч.

И самотата бяга 

  Поезия
1470 0 0
И самотата бяга
във сивото се скри
и похотта изчезва
щом в твоите очи
аз виждам радостта,
желание непреодолимо,
желая ти ръката,
ще искам и деца дори
ще бъдеш с мен, в зори
окъпана във рози
обляна със целувки
ще бъдеш ти…

© Александър Тоцев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??