14.02.2007 г., 21:16 ч.

И ще бъдем спасени! 

  Поезия
558 0 12
Когато след време бруталния свят
постави в ръката ти тръпнеща ножа,
когато в сърцето промъкне се смрад,
когато от злоба да дишаш не можеш,
дано в този миг имаш шанс да съзреш
на невинно детенце усмивката свята.
С красиво вълшебство тя може да спре
омразата грозна... Дори над земята
да легне сковала душите проказа
и мрак да погълне сърцата студени
усмивката детска би могла да опази
надеждата сетна... И ще бъдем спасени!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??