1.11.2007 г., 14:56 ч.

И ще сънувам дъга 

  Поезия » Любовна
1669 1 10

Ще прегърна страстта,
щом в сърцето я нося.
Ще си облека мечта
и ще тичам боса.

Ще тичам лудо,
до насита ще тичам.
Ще играя с дъжда,
тъй както обичам.

Ще намеря небе,
за което мечтая.
Ако не открия път -
ще го начертая.

С вятъра ще летя,
че на него приличам.
Казва, няма такова
друго лудо момиче.

После в тихата стая
аз до теб ще се сгуша.
Ще усещам дъха ти
и сърцето ще слушам.

Нежно с  парещи устни
ще те  погаля едва.
Боже, колко е хубаво!
И ще сънувам дъга.

© Гергана Пенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??