10.06.2006 г., 17:52 ч.

И скитница нека си умра! 

  Поезия
683 0 1

Скитница съм се родила

и скитница нека си умра!

Вярна на неверен дълго бях,

а на верните нож в гърба забивах.

В нощите ми тъжни са звездите и луната,

денем слънцето е тъжно, тъжна е зората.

Намирам път към хиляди сърца,

тръгвам, но откривам края отново в самота.

Неспокоен е вятъра, неспокоен е съня -

поклон прави тишината на ледената ми душа.

Мраз пронизва ме, но не го усещам,

чувствам единствено, ако за теб се сещам!...

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??