И след залеза остани до мен...
И след като Луната покрие тъмния свод...
И нека даже в тъмнината, ден за ден
заедно да търсим правилния брод...
Цял живот
И след като се свърши с бурния ден...
И след като всичко в студ и мрак заспи -
бъди ти моя свят свещен...
И води ме през джунгли, бури и гори...
Само ти...
Води ме, води...
И утре, когато светът експлодира,
когато всичко изчезне и се разруши...
Дори и тогава бъди мойта диря,
чрез която да намеря своя собствен свят...
С мен остани...
И след залеза за ръка ме води...
рамо до рамо с мен бъди...
Само ти...
28.X.2009
© Радина Стоянова Всички права запазени
Наистина е страхотно, когато някой оцени това, което правиш! Защото за мен сърцето е мастилото, а емоцията - писалката. Благодаря ти много! Пиша от сърце и се старая да проличи!