6.12.2020 г., 10:04 ч.  

И сливата ти е кат тебе, звяр 

  Поезия » Пародии
317 1 7

От сливата ти кисела ракия правя, 

на сянка е до задния ти двор... 

Който я опита, се натравя -

Май нрава ти... улавям в нея, зор... 

 

И захар слагам според процедурата, 

и спиртомера правилно държа,

но резултатът е ебаси супата

(клозетът близо е, дали вината не е в тва?)

 

Не знам, не мога да анализирам, 

но спирам сливата ти да беря!...

Защо я пробвах? Мисля, че умирам -

Таз сливовица... звяр кат тебе е жена... 

 

19.11.2020.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??