7.05.2008 г., 16:44 ч.

И светът пак се обърна 

  Поезия » Философска
671 0 3
Красиви думи играят
прескочикобила
по влажни друми.

Стадо бели коне
тича по листа,
умът ти е писта
и те излитат от нея.

Всички букви
по небето са пръснати
и земята все чака
под на твореца пръстите...

В чакане съмна.
Мисълта извървя
пътеката стръмна,
творецът се скри
и светът пак се обърна.

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??