1.06.2017 г., 6:16 ч.

И сякаш никога не е било 

  Поезия » Любовна
802 8 18

Премина  като сянка, като в сън,

със грацията плаха на сърна...

Събуди славея в нощта навън,

любов бе ти, надежда, светлина...

 

След себе си остави сладък дъх

с  жасминово наситен аромат,

от борова гора  във утро лъх,

и цветен дъжд от летен водопад!...

 

И сякаш никога не е било -

стопи се после в звездното небе...

В зори перо от ангелско крило

единствен знак  от теб останал  бе...

 

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??