3.07.2007 г., 12:50 ч.

И така... върти се света 

  Поезия
549 0 1
Крайна спирка си ми ти
във всичките мои мечти,
пътувам в тях и не виждам края,
изпадам в транс и се мъча да си
спомня коя съм без теб...

Спира автобусът, слизам от него,
край - излизам от транса и
си спомням коя съм без теб,
защото никога не съм те притежавала,
за да си спомням коя съм без теб.

Е, поредната глупачка
със заблудени мечти,
на която се въртиш в главата.

А... не ми пука да ти кажа...
поредният си в моята детска глава.
Друг ще те замести на другата спирка...
и така... върти се света...
докато не остана от влюбена та чак загубена...

© Бориса Михайловска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??