27.07.2008 г., 20:02 ч.

И тази нощ 

  Поезия » Любовна
559 0 7

И тази нощ, обвита в самота,
ще гледам звездите до ранна доба,
и тази нощ отново съм сама,
прегърната само от своята роба.

 

И тази нощ косите ми ще гали
бледата светлина от нощната ми лампа,
и тази нощ душата си ще мамя,
че ти ще дойдеш, дори за малко.

И тази нощ името ти ще повтарям,
сърцето ми ще копнее за гласа ти като звън
и след тази нощ утрото пак ще дойде,
неусетила тебе, дори и насън.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??