4.05.2017 г., 1:00 ч.

И тази нощ... 

  Поезия
350 4 10

И тази нощ трудно ще заспя...

И тази нощ Луната ще обичам.

Ще искам пак далече да летя,

докато тихо Тебе те изричам...

Името ти Нежност ще погаля,

със звезди ще го покрия после...

Мислите ти сини ще разпаля,

и даже сънищата твои, лоши!

После просто аз ще си отида,

за да потъна в мрака верен...

Една отчаяна ще съм силфида,

с поглед надалече вперен...

 

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??