7.11.2006 г., 22:10 ч.

И тази сутрин  

  Поезия
537 0 1
И тази сутрин сиво е небето
и ще бъде всеки следващ ден
защото ти остави рана в сърцето
защото няма да те има пак до мен
И тази сутрин слънце не изгрява
ще бъде тъмно като всеки следващ път
защото аз не мога ей така да те забравя
защото в мен пустее един празен кът
И тази сутрин аз не искам да се будя
ще те запазя в светлия си сън
защото не искам отново да те губя
защото няма да чуя в гласа ти онзи звън

© Вилислава Пламенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??