28.11.2009 г., 22:33 ч.

И тази вечер 

  Поезия » Любовна
1157 1 3

И тази вечер

 

И тази вечер, както всяка друга,

едно момиче до прозореца стои.

Очите ù са тъжни и самотни

и пълни със горещи сълзи.

 

Всяка нощ в съня ù тихо идваш,

сбъдваш ти мечтите ù за миг.

После бързо си отиваш,

но в сърцето ù остава запечатан твоя лик.

 

Знае тя, че утре я очаква

поредният самотен ден,

тъжен, пълен със нерадост,

от предишния по-мрачен и студен.

 

Това ще се повтаря всяка вечер,

това ще бъде винаги така,

докато ти не се обадиш,

докато не обърнеш към нея глава.

 

Затова иди при нея, прегърни я

и в очите погледни я -

в тях любов несподелена се чете

и виж, че нейното сърце без тебе ще умре!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??