И тази вечер
И тази вечер, както всяка друга,
едно момиче до прозореца стои.
Очите ù са тъжни и самотни
и пълни със горещи сълзи.
Всяка нощ в съня ù тихо идваш,
сбъдваш ти мечтите ù за миг.
После бързо си отиваш,
но в сърцето ù остава запечатан твоя лик.
Знае тя, че утре я очаква
поредният самотен ден,
тъжен, пълен със нерадост,
от предишния по-мрачен и студен.
Това ще се повтаря всяка вечер,
това ще бъде винаги така,
докато ти не се обадиш,
докато не обърнеш към нея глава.
Затова иди при нея, прегърни я
и в очите погледни я -
в тях любов несподелена се чете
и виж, че нейното сърце без тебе ще умре!
© Галя Николова Все права защищены
Затова иди при нея, прегърни я
и в очите погледни я -
в тях любов несподелена се чете
и виж, че нейното сърце без тебе ще умре!