2.11.2016 г., 9:18 ч.

...И те искам 

  Поезия » Друга
313 1 2

...И те искам

 

От пусто в празно погледи преливат,
зареяни из шумното гъмжило. 
Илюзия за някаква щастливост 
се впива в умовете като жило,

по бримки на чорапи се приплъзва 
към нежни, стапящи асфалта глезени,
в отчаян опит да предотврати измръзване 
на плахия си опит за поезия... 

И въпреки, че някъде без мене 
невидима ръка съня ти стиска, 
сълзите още са горещи и солени... 
И всяка нощ те искам, и те искам... 

 

Р. Чакърова 

Лондон 2016 '

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??