30.12.2007 г., 8:21 ч.

И утре... нали?! 

  Поезия » Друга
587 0 0

И утре ще забравиш, нали?!

 - Мен и мойте очи.

И утре няма да помниш, нали?!

 - Мен и думите, с които ме рани.

И утре ще отричаш, нали?!

 - Мен и свойте лъжи.

И утре далеч ще си, нали?!

 - Когато градът заспи.

И утре друга ще обичаш, нали?!

 - С друга ще градиш мечти.

И утре ще съм изчезнала, нали?!

 - Аз и мойте наивни сълзи.

И утре ще си щастлив, нали?!

 - Мойто сърце в забрава ще кърви.

© Александра Чикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??