И утре ще забравиш, нали?!
- Мен и мойте очи.
И утре няма да помниш, нали?!
- Мен и думите, с които ме рани.
И утре ще отричаш, нали?!
- Мен и свойте лъжи.
И утре далеч ще си, нали?!
- Когато градът заспи.
И утре друга ще обичаш, нали?!
- С друга ще градиш мечти.
И утре ще съм изчезнала, нали?!
- Аз и мойте наивни сълзи.
И утре ще си щастлив, нали?!
- Мойто сърце в забрава ще кърви.
© Александра Чикова All rights reserved.