30.05.2014 г., 21:12 ч.

И вали 

  Поезия
480 0 0

И вали, и вали,

и е тъжно, нали,

под стрехата 

съм свита,

и е тъжно, нали -

няма ги, няма ги

твоите очи...

И си някъде,

и не знаеш -

облак

ще дойде

и в твоите очи -

ще вали

и някъде там

тя ще се усмихва,

нали?

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??