16.10.2007 г., 14:35 ч.

И весела ще бъде моята душа 

  Поезия
588 0 11
Изстина в сърцето жаравата,
остана само пепелта.
И някой ден ще духне вятър,
ще я отвее по света.

Едва тогава аз ще спра да го обичам,
едва тогава, като волна птица
ще полетя отново в небесата
и весела ще бъде моята душа.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??