Oct 16, 2007, 2:35 PM

И весела ще бъде моята душа 

  Poetry
589 0 11
Изстина в сърцето жаравата,
остана само пепелта.
И някой ден ще духне вятър,
ще я отвее по света.

Едва тогава аз ще спра да го обичам,
едва тогава, като волна птица
ще полетя отново в небесата
и весела ще бъде моята душа.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??