4.12.2010 г., 17:28 ч.

И винаги аз ще възкръсвам 

  Поезия » Друга
482 0 3

Животът е така прекрасен,

когато споделен е,

когато можеш да си сътвориш земя,

когато можеш да измислиш зима в лято

и да откриеш чудеса,

да видиш слънцето как пее,

да вземеш и небето и смеха.

Това живее в мене -

аз друго нямам

и давам ви го от сърце,

деца любими - изгрев мой,

звездите ви благословени

да бъдат моя тих покой!

Когато гледате цветята -

аз ще бъда там - тих смях,

с усмивките ми - цъфнали копнежи

и докоснете мен и тях - със пръсти нежни.

Погалят ли ви слънчеви лъчи -

това съм аз - случаен вятър,

който ви прегръща

и бди над вас със мислите ми неотлъчно

и зърнете ли падаща звезда -

вземете я за спомен,

аз ви я изпращам,

за да ме има в този свят огромен!

И за вас аз ще възкръсвам

с топлината на двете си ръце,

дори и да ме няма - ще се връщам

с лъчите в птичите криле!!

 

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??