Животът е така прекрасен,
когато споделен е,
когато можеш да си сътвориш земя,
когато можеш да измислиш зима в лято
и да откриеш чудеса,
да видиш слънцето как пее,
да вземеш и небето и смеха.
Това живее в мене -
аз друго нямам
и давам ви го от сърце,
деца любими - изгрев мой,
звездите ви благословени
да бъдат моя тих покой!
Когато гледате цветята -
аз ще бъда там - тих смях,
с усмивките ми - цъфнали копнежи
и докоснете мен и тях - със пръсти нежни.
Погалят ли ви слънчеви лъчи -
това съм аз - случаен вятър,
който ви прегръща
и бди над вас със мислите ми неотлъчно
и зърнете ли падаща звезда -
вземете я за спомен,
аз ви я изпращам,
за да ме има в този свят огромен!
И за вас аз ще възкръсвам
с топлината на двете си ръце,
дори и да ме няма - ще се връщам
с лъчите в птичите криле!!
© Румяна All rights reserved.