23.04.2008 г., 21:31 ч.

И всяка нощ... 

  Поезия » Любовна
901 0 4

Защо, когато толкова обичаш,
в теб нещо пали се, гори.
И всяка нощ ти името му викаш,
но той не може да те чуе в този миг.
И всяка нощ това повтаря се,
и всяка нощ ти искаш да си с него.
И да го мопиш пак: "Разкайвам се!"
Едва ли ще те чуе - безнадежно е.
И с всеки опит той отдалечава се,
както ехото в нощта
и само в съня той доближава се,
защото там няма болка и тъга.

© Ангелина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??